Starity

Trónok harca: Újabb karakter visszatérése van kilátásban

2016. május 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig vette kezdetét a Trónok harca hatodik évada, máris újabb izgalmas fordulat van kilátásban. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Trónok harca: Újabb karakter visszatérése van kilátásban
Fotó: HBO

Április 24-én tért vissza a képernyőre az HBO legnépszerűbb sorozatának tíz hónapja várt folytatássa, és már a második epizódban megtörtént az, amiről csak álmodozni mertünk. Mint kiderült, nem Jon Snow varázslatos visszatérése volt az egyetlen meglepetés a készítők részéről, ugyanis az Arya Starkot alakító Maisie Williams izgalmas részletről rántotta le a leplet.

A színésznő tegnap a BBC Radio 1 vendége volt, a vele készült interjú során pedig a hallgatók kérdezhettek tőle a sorozattal kapcsolatosan. Az egyik betelefonálót az érdekelte, hogy számíthatunk-e a Stark família legkisebb tagjának, Rickonnak a feltűnésére, melyre így válaszolt a fiatal tehetség:

Igen, így lesz. Ó, nem! Számíthatok egy e-mailre

– mondta, amikor észrevette, hogy elszólta magát.

Az Art Parkinson alakította karaktert egyébként a sorozat harmadik évadában láthattuk legutóbb, és sokan azt hitték, története ott véget is ért. A fentiek fényében aligha meglepő, hogy a meglepetés erejével hatott Maisie bejelentése, aki minden valószínűség szerint megrovásban részesül majd az információ szivárogtatásááért, mivel köztudott, hogy a sorozat stábjának tartania kell magát a titoktartáshoz.

Hamarosan Rickon Stark is visszatér (Fotó: HBO)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek