Starity

Saját otthonában fosztották meg értékeitől a Bosszú sztárját

2016. május 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madeleine Stowe otthonába éjszaka törtek be, amikor a színésznő az igazak álmát aludta férje oldalán.

hirdetés
Saját otthonában fosztották meg értékeitől a Bosszú sztárját
Fotó: ABC

A napokban került nyilvánosságra az a hivatalos dokumentum, mely a Madeleine Stowe otthonába való betörés részleteit tartalmazza. Az iratok szerint tavaly szeptemberben került sor az esetre, amikor egy éjjel arra ébredt az egygyermekes színésznő, hogy valaki keresztülmasírozik a hálószobáján, ahol férjével, Brian Benbennel aludt anyaszült meztelenül.

Madeleine ezt követően a fürdőszobában kapta el a betörőt, aki fegyvert fogott rá, és az értékeiket követelte, majd egy 75 000 dollárra (kb. 20 millió 314 ezer forint) becsült ékszerkollekcióval távozott. Nem sokkal később a rend őrei előállították a Walter Canizalez névre anyakönyvezett férfit, akit a vádirat szerint 925 000 dolláros (kb. 250 millió 545 ezer forint) óvadék ellenében szabadon távozhatott, és tagadta az ellene felhozott vádakat.

A férfit egyébként egy újabb rablás elkövetése közben fülelték le a rendőrök, amikor egy Pókember-maszkban próbált inkognitóban maradni – sikertelenül, így ismét felelnie kell tetteiért a bíróság színe előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek