Starity

Felgyújtották a Kardashian-lányok Los Angeles-i butikját

2016. június 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Kardashianéknak nemcsak rajongói, hanem ellenlábasai is vannak...

hirdetés

A közelmúltban számolt be az Us Weekly arról, hogy június 6-án, éjjel 11 óra 20 perckor ismeretlen tettes próbálta lángra lobbantani Kim, Khloe és Kourtney imádott nyugat-hollywoodi üzletét, a Dasht.

Szerencsére egy szemtanú időben értesítette a hatóságokat, akik rögtön ki is mentek a helyszínre, ahol egy parázsló tárgyat találtak, a tetthelytől nem messze pedig egy üveg öngyújtó folyadékra lettek figyelmesek, így kétség sem fér ahhoz, hogy szándékos gyújtogatás történt. Az üzlet az ominózus időpontban zárva volt, és senki nem tartózkodott bent, így az összes okozott kár mindössze a betört kirakatüveg, amin keresztül a tettes bedobta a meggyújtott tárgyat.

Kardashianék egyébként 2006-ban nyitották meg az üzletet Calabasasban, melyet hat évvel később költöztettek át Nyugat-Hollywoodba. Khloe márciusban, saját kibeszélőshow-ja keretein belül vallott arról, hogy a Dash mentette meg az életét, mivel édesapja, a néhai Robert Kardashian 2003-ban bekövetkezett halála után féktelen, túlpörgött életet élt, ám az üzlet megnyitása végre visszarántotta a lejtőről és új értelmet adott mindennapjainak.

Balról jobbra: Kim, Khloe és Kourtney Kardashian

Kourtney találta ki az egészet, azt mondta nekem egyik nap: Nyitni fogunk egy női ruhákra specializálódott butikot, és te fogod vezetni. Szükségem volt rá. Szükségem volt arra, hogy elfoglaljam magam valamivel

– magyarázta a 31 éves valóságshow-sztár, aki azt is bevallotta, hogy kizárólag az üzlet népszerűsítése érdekében volt hajlandó belemenni abba, hogy ő is szerepeljen a Keeping Up With The Kardashiansban.

Kim és anya [Kris Jenner – a szerk.] nagyon akarta a tévéshow-t, mi Kourtney-val viszont csak a gyerekbolttal és a Dash-sel akartunk foglalkozni. Később megállapodásra jutottunk Ryan Seacresttel [a show producere], aki nagyon szerette volna, hogy családi műsor legyen a KUWTK-ból. Azt mondtuk neki, hogy amennyiben forgathatunk az üzletben, ezzel népszerűsítve azt, akkor benne vagyunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek