Starity

Paul Walker búcsúdalával állított emléket Christina Grimmie-nek Charlie Puth

2016. június 14. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak rajongói és szerettei, hanem a sztárvilág krémje is gyászolja a közelmúltban elhunyt énekesnőt, akit rajongói szeme láttára lőttek halálra.

hirdetés

Christina Grimmie tragikus halálhíre valamennyiünket megrázott, annál is inkább, hiszen a fiatal énekesnő éppen rajongóinak osztott autogramot, amikor felhangzottak az első lövések. Bár a helyszínre kiérkező mentők megpróbálták megmenteni a lány életét, ám sajnos állapota menthetetlen volt.

Az azóta eltelt napokban számtalan híresség elbúcsúzott Christinától a közösségi oldalakon vagy fellépéseken – legutóbb Charlie Puth emlékezett meg róla. Az énekes koncertjén ejtett szót a szörnyű tragédiáról, majd az énekesnő iránti tisztelete jeléül ezúttal neki ajánlotta az eredetileg Paul Walker emlékére írt See You Again című dalt.

Tegnap este olvasgattam a híreket, és így értesültem arról, hogy jó barátomat, Christina Grimmie-t lelőtték. Szeretném ezt a dalt most neki ajánlani. Nagyon szomorú vagyok [a történtek miatt], főleg mert soha nem lesz alkalmam elmondani neki azt, amit el szerettem volna. Úgy érzem, ez a dal tökéletesen szavakban foglalja mindezt

– magyarázta a See You Again felvezetésekor az énekes, aki később a Twitteren is megemlékezett a tragédiáról:

Amikor meghalsz, a tested hal meg, de a lelked örökre ott él majd, akárcsak az övé [Christináé]. Nyugodj békében, Christina Grimmie. Csodaszép tehetség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek