Starity

Botrány! Iggy Azaleával való kapcsolata idején teherbe ejtette exét Nick Young

2016. július 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár hivatalosan is megerősítésre kerültek a korábbi pletykák: Keonna Green gyermeket vár.

hirdetés

Nick Young nem is alázhatta volna meg jobban Iggy Azaleát, a nőt, akinek egy évvel ezelőtt kérte meg a kezét. A sztárpár már az esküvőt tervezgette, amikor derült égből villámcsapásként robbant szakításuk híre. Nem sokkal később arra is fény derült, hogy a rapper adta ki kosárlabdázó vőlegénye útját, mivel kapcsolatuk ideje alatt többször és több nővel is megcsalta őt.

Youngot azonban nem hatotta meg, hogy Azalea nyilvánosságra hozta, miért futott zátonyra a románcuk, mi több, támadó üzemmódba kapcsolt, és a Twitteren próbálta kiosztani exét.

Ha tökéletes vagy, legyél tökéletes. Én egy olyan világban élek, ahol az emberek elbaszottak, tanulnak belőle [a hibáikból] és továbblépnek. Ilyen az élet... Utálj engem vagy szeress. Én továbbra is szeretni fogom az életet.

Azóta újabb meglepő tény derült napvilágra, amiről korábban csak suttogtak, mostanra azonban biztossá vált: jegyessége alatt Nick ismét összefeküdt négyéves fia, Nick Jr. édesanyjával, Keonna Greennel, és teherbe ejtette a nőt.

Nick mindig támogatott, de valósággal sokkolta a hír, amikor megtudta, hogy a gyermekét várom. Egy, a nyilvánosság előtt zajló kapcsolatban élt, azt sem tudta, hogyan kezelje a dolgot

– nyilatkozta Keonna a várandóssággal kapcsolatban, és beismerte, hogy tavaly szeptemberben szűrték először össze a levet a sportolóval egy családi kirándulás során.

A Magic Mountainhoz vittük a fiunkat. Volt egy közös pillanatunk, amikor egyszer csak megtörtént a dolog. Azt mondtam neki, hogy Nick, ne legyél ilyen rohadék, őszintének kell lenned Iggyvel, ő pedig azt mondta, hallani sem akar róla.

Az exek egy nyaraláson gabalyodtak egymásba, de nem alkotnak egy párt

Az ügy kapcsán úgy nyilatkozott az E! Newsnak egy bennfentes, miszerint a családbővítés nem szerepelt Young és Green tervei között, de amikor kiderült, hogy a nő várandós maradt az együttlét után, fel sem merült köztük az abortusz vagy az örökbeadás gondolata.

Nem tervezték ezt a várandósságot. Találkoztak egy este, aztán úgy alakult, hogy ágyba bújtak egymással. Amikor megtudták, hogy Keonna terhes, nem volt kérdés, hogy megtartják-e a kicsit. Nicket sokkolta a hír, ugyanakkor tisztában van vele, mennyire fáj ez Iggynek, hiszen mindig akart gyereket tőle. Rosszul érzi magát [Iggy miatt], de felelősségteljes döntést akart hozni.

Keonna ezzel szemben szemernyi bűntudatot sem érez, amiért részt vállalt abban, hogy ország-világ előtt így megalázzák Iggyt. Sőt, bízik abban, hogy Nick végül őt választja, hogy közösen neveljék csemetéiket.

Nem miattam mentek szét, és nem is érzem bűnösnek magam. Nem fogok bocsánatot kérni azért, mert egy olyan férfit szeretek, akivel közös múltam van. Sok sikert kívánok Iggynek és bízok benne, hogy túljut ezen, hogy ő is és Nick is tovább tudjanak lépni

– nyilatkozta az Us Weeklynek a terhessége 22. hetében járó kismama.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek