Starity

Nem kerülhet a mozikba A beavatott-sorozat utolsó része

2016. július 21. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lionsgate nemrég arról számolt be, hogy A beavatott-sorozat utolsó részét a rajongók nagy csalódására nem tudják leforgatni.

hirdetés
Nem kerülhet a mozikba A beavatott-sorozat utolsó része
Fotó: Lionsgate

A stúdió anyagi okok miatt a Harry Potter, az Alkonyat valamint Az éhezők viadala példájára két részre szerette volna bontani az utolsó részt. Ugyan a második epizód igen jól szerepelt a mozikban, a harmadik azonban meg sem közelítette a várt sikereket. Amerikában összesen 66 millió dollár (kb. 18 milliárd 278 millió forint) volt a bevétel, világszerte pedig csupán 113 milliót (kb. 31 milliárd 294 millió forint) hozott vissza a film, ami sajnos kevésnek bizonyul – főleg az előző részekhez képest.

A fentiek tekintetében érthető, hogy a stúdió nem tudja leforgatni azt a nagy költségvetésű filmet, mint amit eredetileg terveztek – így a premier, amit 2017. június 9-ére tűztek ki a rajongók nagy bánatára elmarad.

A Lionsgate azonban nem akarja annyiban hagyni ezt az ügyet, ugyanis egy tévéfilm keretein belül szeretnék újból megvalósítani a könyv történetét, de abban már valószínűleg más színészek alakítanák a történet főszereplőit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek