Starity

Klippremier: Christina Grimmie – Snow White

2016. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: Lia7

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Grimmie februárban megjelent EP-jéhez készített klipek közül napvilágot látott az első.

hirdetés

A tragikus körülmények között júniusban elhunyt énekesnő februárban fél éve megjelent középlemezéhez, a Side A-hez forgatott négy kisfilmet, melyek egy minisorozatot alkotnak a The Ballad of Jessica Blue cím alatt, melynek „epizódjai” külön-külön kerülnek bemutatásra.

A szinopszis: A történetben egy fiatal lány önfelfedezésének útját kísérhetjük végig, a nővé válásán és a zenéjén keresztül. Jessica válaszúthoz érkezik az életében: gyanakodni kezd a barátjára és a bizonytalanság fogságába esik, amíg rá nem jön, hogy ő maga sokkal több kárt okoz neki, mint bármely kapcsolat valaha is tudna. Jessicának lesz egy fellépése ahol reméli bebizonyíthatja, hogy a zenéje éppen olyan erős, mint a benne élő vágy, hogy nagyszerű legyen. A nagy nap egyre csak közeleg, de úgy tűnik Jessica nem tudja összeszedni magát, sem a dalait. A lányt szétszakítják a barátjával kapcsolatos problémák, az alkotói válsága és az önbizalmának hiánya. Érzéseit megosztja a hozzá közel állókkal, akik ellátják tanácsokkal az önismeret rögös útján. Szeretett nagymamája emlékezteti, hogy mindaz a biztonság, erő és szeretet, amelyre szüksége van, ott van abban az erőteljes hangjában és a szívének a másik oldalán. Jessica megtalálja az útját az által, amit szeret. 

Az első videó a Snow White című számhoz készült, és augusztus 11-én került bemutatásra. Négy héten keresztül minden csütörtökön feltöltenek egyet Grimmie hivatalos YouTube-csatornájára. Érdekesség, hogy Christina hat órán keresztül gyakorolta a koreográfiát, és négy nap alatt forgatták le a kisfilmeket, mielőtt elment volna a WildFire turnéra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek