Starity

Britney Spears új dalt jelentet meg csütörtökön

2016. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 26-án kerül az üzletek polcaira a pophercegnő legújabb lemeze, ám ezt megelőzően tűkön ülő rajongói legnagyobb örömére Britney még közzétesz egy beharangozó szerzeményt a Do You Wanna Come Over képében.

hirdetés

Britney Spears Instagram-bejegyzéseiben már megmutatta csodás alakját és azt is, hogy éppen mivel tölti az idejét. Megtudtuk például azt is, hogy ő lesz a következő „áldozata” James Cordennek a Carpool Karaoke-ban, de a fent említett közösségi oldalon árulta el azt is, hogy újabb dalt jelentet meg kilencedik nagylemezének debütálása előtt.

Az énekesnő Glory címet viselő korongjáról eddig a Make Me... és a Clumsy című szerzeményekkel ismerkedhettünk meg, valamint az is kiderült, hogy összesen tizenkét dal került elhelyezésre az RCA szárnyai alatt megjelenő kiadványon, melyen többek között Chantal Kreviazuk és Simon Wilcox dalszerzők mellett Ian Kirkpatrick producer is közreműködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek