Starity

Cheryl Cole: „Nem változok Amerika kedvéért”

2010. október 04. 14:02   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már értesültünk arról, hogy Chery Cole-nak szerepe lesz a jövőre megrendezendő nagyszabású amerikai X Factorban. Will.I.Am szerint ott is imádni fogják őt. A gyönyörű angol énekesnő pedig nem hajlandó változni Amerika kedvéért.

hirdetés
Cheryl Cole: „Nem változok Amerika kedvéért”

Will.I.Am, aki együtt dolgozott Cheryllel a 3 Words és a most készülő Little Messy Raindrops albumon is, azt nyilatkozta, hallotta, hogy Chezza jövőre az Amerikai X Factorban fog zsűrizni, és az ország biztos imádni fogja.

„Mostanában sokat voltam Cheryllel, együtt voltunk az X Factor Judges Houses részében. Cheryl nagyszerű, remek előadó, és nagyon jó barátok vagyunk. Az USA nagy lehetőség lesz a számára. Ő csodálatos. Amerika imádni fogja Cheryl Cole-t.” – nyilatkozta Will.

Azonban a gyönyörű angol énekesnő kijelentette, hogy nem fogja megváltoztatni a brit akcentusát az USA miatt, mert ez része annak, aki ő valójában. Csak Amerika kedvéért pedig nem fog megváltozni. Majd hozzátette, hogy azért mégiscsak izgul, mert ott még nem nagyon ismerik, és biztos furcsálják majd az akcentusát.

Több találgatás napvilágot látott már azzal kapcsolátban, hogy vajon Chezza az Államokba költözik-e. Katy Perry ki is jelentette, hogy Cheryl bizony Los Angelesbe fog költözni. Az angol énekesnő köztudottan imádja az angyalok városát, de nemrég megnyugtatott minden angol rajngót, hogy az ő szíve bizony a szigetországban van. Ott vannak a barátai, a családja, a munkája. Tehát Cheryl csak az amerikai X Factor idejére, ideiglenesen költözik majd az USA-ba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek