Starity

Nyerj páros mozijegyet az Ernelláék Farkaséknál premier előtti vetítésére!

2016. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szereted a szarkasztikus humorú kamaradrámákat, akkor az Ernelláék Farkaséknál című filmet, neked találták ki!

hirdetés

Szeptember 29-én mutatják be a hazai mozik a Fehér tenyér című filmet is jegyző debreceni rendező, Hajdu Szabolcs legújabb, Ernelláék Farkaséknál címet viselő alkotását, melynek különlegessége abban áll, hogy képkockáin magát a rendezőt, a családját és operatőr szakos diákjait láthatjuk.

A történet középpontjában a két nővér, Eszter és Ernella családjának újraegyesülését láthatjuk, melyben az egymástól eltávolodott rokonok újbóli találkozása által felszínre törő konfliktusok sorát tárja a nézők elé a rendező szarkasztikus humorral főszerezve azt.

A film egyébként a szakmabelieket is megnyerte magának: a készítők hazavihették érte a Karlovy Vary Filmfesztivál legjobb filmjének járó Kristály Glóbuszt; valamint közönségdíjat nyert hétvégén a Miskolcon megrendezésre került Cinefesten.

A játék menete

Ha kedvet kaptála a filmhez, és szívesen beülnél másodmagaddal a szeptember 26-ai premier előtti vetítésre, nincs más dolgod, mint megválaszolni az alábbi kérdést, és elküldeni tipped kommentben szeptember 23-áig.

Honnan költöztek haza Ernelláék?

  • Dániából
  • Skóciából
  • Angliából

A játék ideje: 2016. szeptember 20. – 2016. szeptember 23.
Sorsolás: 2016. szeptember 24.
A vetítés helye és ideje: Budapest, Lurdy mozi – 2016. szeptember 26., 19 óra

A film 16 éven aluliak számára nem ajánlott! A nyerteseket a helyesen válaszolók közül, véletlenszerűen választjuk ki. Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

 

★★★

A játék véget ért

Gratulálunk a nyerteseknek: jasson, bozsi09, Laurenna., kicsilany22, Rebi12

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek