Starity

Bonnie Tyler újra toplistán az USA-ban!

2010. október 06. 10:10   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel 25 év után újra toplistán jegyzik Bonnie Tyler legújabb slágerét az Egyesült Államokban. A Cashbox zenei magazin top 50 listáján rögtön a legjobb 20 között debütált. Az új duettjét már a rádiók is játsszák.

hirdetés
Bonnie Tyler újra toplistán az USA-ban!

Az 1980-as években Bonnie Tyler szinte majdnem minden kislemezével felkerült a lemezeladási és játszási listákra. 1983-as nagylemezéből (Faster than the Speed of Night) egy nap alatt csak az Egyesült Királyságban 1 millió példány kelt el. Az Egyesült Államokban is többszörös arany-, illetve platinalemezeket és zenei díjakat vett át. Több dala is felkerült a Billboard-toplistára. A kilencvenes években azonban csak Európában, a Távol-Keleten és Dél-Afrikában, valamint Brazíliában jelentek meg albumai és kislemezei, melyek, bár hatalmas sikert értek el, az Egyesült Államokban mégsem kerültek kiadásra.

Azonban 1986-óta idén újra toplistán szerepel a nyár végén a Wayne Warnerrel közös Something Going On című country-pop sítlusú dala, amely a Cashbox Magazine Pop Country Top 50 listáján a 15. helyen szerepel. Két hét alatt két helyezést csúszott felfelé. A dalt az amerikai rádióállomások is játsszák.

„Csodálatos volt Bonnie Tylerrel együtt énekelnem, az ő hangja egyszerre kemény, bámulatos és édes. Tökéletes. Úgy hangzik, mintha a Total Eclipse of the Heart vagy az It's a Heartache slágereit tegnap énekelte volna fel. Bonnie időtlen, és még mindig fantasztikus a hangja.” – nyilatkozta Wayne, aki Facebook-profilján azt írta, hogy most karácsonyi dalokat készít, és szüksége lenne Bonnie Tylerre. Azonban a művésznő ezt a hónapot az új lemezének készítésére szánja, november elején pedig Ausztráliában turnézik majd a Gibb fivérek (Bee Gees együttes) utolsó élő tagjával, Robin Gibbel.

Jelenleg pedig Londonban látható egy fotókiállítás, amelyet a híres brit fényképész, Cambridge Jones készített. Az exkluzív fotósorozaton az 50 leghíresebb brit politikus, színész, illetve énekes látható, köztük Bonnie Tyler is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek