Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2016. szeptember 24. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük meg ismételten a hét legizgalmasabb celebfelvételeit az Instagram-oldalról!

hirdetés

1. Gigi Hadid hihetetlenül büszke

Gigi Hadid húga, Bella Hadid nyitotta meg a Fendi show-ját Milánóban, amiért a szupermodell testvére kimondhatatlanul büszke volt rá. Képe alatt bevallotta, hogy könnyekkel küszködve nézte Bellát a kifutón.

2. Zigi & Versace

Emellett énekes pasija, Zayn is bevonta magát a modellek világába. A New York-i divathéten parádéztak együtt, ahol magával, Donatella Versacéval is találkoztak. Donatella úgy jellemezte őket, mint a két kedvenc emberét.

3. Niall Horan medencézik

Niall Horan barátai körében ünnepelte születésnapját, ahol egy 1D tag sem volt jelen – nem is csoda, hiszen mint a négy srác hihetetlenül elfoglalt. Azonban nem úgy tűnik, mintha Horan búslakodna emiatt: minden percét kiélvezi a szünetnek és a jó időnek.

4. Louis Tomlinson kisfiával

Újabb szívet melengető képet osztott meg Louis Tomlinson kisfiával, Freddie-vel. Reméljük sikerült kapcsolatát rendeznie Brianával, aki köztudottan nem boldog, ha az apja ügyel a gyermekükre.

5. Adam Lambert ismét zöldben nyomul

A Queen énekese és az X-faktor új zsűritagja nem veszi komolyan magát: eredetileg vörös hajkoronáját ismételten zöldre színezte, amivel rendesen megosztotta közönségét.

6. Sofia Richie & Nicole Richie

A Richie lányok egyre nagyobb sikernek örvendenek ismételten, köszönve Sofia rövidke kapcsolatának Justin Bieberrel. Nicole pedig most ünnepelte születésnapját, amely alkalmából húgicája fel is köszöntötte.

7. Avril Lavigne saját kollekciójában pózol

Az Abbey Dawn márka évek óta töretlen sikernek örvend rajongói körében, ami nem is csoda, hiszen Avril stílusához illő punk-rockos szettekkel kápráztatja el a vásárlókat.

8. Demi Lovato lezárt egy szakaszt

Véget ért a Nick Jonasszal közös turnéja, a Future Now, amivel szinte minden nagyobb területet érintettek Amerikában. Lovato és Jonas közösen repültek vissza LA-be, ahol a jól megérdemelt pihenésüket töltik majd.

9. Miley Cyrus Fallon műsorában

Milyen bájos! Miley Cyrus így várta, hogy felléphessen Jimmie Fallon műsorában, és előadjon egy klasszikust.

10. Beyoncé turnéja még dübörög

A Formetion előadója és az egy gyermeke anyuka bomba formában van! Turnéja hihetetlen népszerűségnek örvend az egész világon, és olyan fontos témákat érint vele, mint az elfogadás, Black Lives Matter és a feminizmus.

 

Beyoncé (@beyonce) által közzétett fénykép,

11. Rihanna újabb fesztiválon bizonyít

Szeptember 24-én New Yorkban lép színpadra az énekesnő, aki külön felkérést kapott a szervezőktől.

12. Britney Spears hiányolja New Yorkot

Mindeközben Spears még mindig Vegasban tölti idejét két kisfiával, akik nem restek megviccelni édesanyjukat. Britney azonban mindig magánál tart egy darabot New Yorkból: kedvenc Starbucks bögréjéből szürcsölgeti a kávéját.

13. Liam Payne & Cheryl Cole

Liam jelenleg LA-ben dolgozik új szólóalbumán, amely feltehetőleg az R'n'b stílust öleli majd fel. A városba szerelme, Cheryl nem tartott vele, hiszen ő jelenleg elfoglalt az Egyesült Királyságban. Payno azonban posztolt egy aranyos képet, amivel kifejtette, hiányolja kedvesét, és azokat az őrült dolgokat, amelyekre ráveszi – mint például egy arcmaszk.

14. Zac Efron élvezi a napsütést LA-ben

A színész köztudottan az egészséges életmód mellett kampányol, így nem meglepő, hogy sportolás közben posztolt magáról egy képet. Kicsit irigykedünk a perzselő jó idő végett, amelyet Los Angelesben élvezhet!

15. Vanessa Hudgens is Snapchatel

A színésznő jelenleg kicsit inaktív a közösségi médián, azonban ez a Snapchat-filterrel ellátott kép elég édes, nemde?

16. Christina Aguilera ismét szőke

A szőkék tényleg jobban mulatnak...

– írta a fotó alá Aguilera, amellyel felfedte új hajszínét. Christina a vörösről váltott a már jól megszokottra, és el kell ismerni, ez az igazi számára!

17. Kylie Jenner barátnője szülinapját ünnepelte

Jordyn születésnapját ünnepelte Kylie Jenner testvérével, Kendall-lel. Jordyn Kylie legjobb barátnője, így ennek méltóan hatalmas bulit csaptak számára Los Angelesben.

 

Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

18. Nicki Minaj az egyik legsikeresebb fekete előadó

Rihanna és Beyoncé után Nicki Minaj is csatlakozott a legjátszottabb fekete előadók squad-jába: a The Pinkprint albuma elérte az egy milliárdos streamelést. 

19. Cuki gyerekkori fotót posztolt Joe Jonas

Ezzel a visszatekintős képpel köszöntötte testvérét, Nicket, Joe Jonas Instagram-oldalán. Már el is felejtettük, milyen cuki göndör fürtjei voltak Nicknek gyerekkorában!

20. Katy Perry megtalálta a hercegét

A Disneylandből jelentkezett Perry, amelyet Orlando Bloommal élvezett. Perry ehhez a helyes képhez annyit fűzött, a pillanat, amikor megtalálod a herceged. Aww!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek