Starity

Kamu bunyóba keveredett Orlando Bloom – videó!

2016. szeptember 24. 13:01   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges színész Instagram-oldalán posztolt a napokban egy nagyon ütős kis részletet, amiben éppen bunyóba keveredett.

hirdetés

Érdekes pasit választott magának Katy Perry, hiszen Orlanod Bloom nem éppen egy hétköznapi ember. Vicces, de ugyanakkor zavarba ejtő tetteiről már mi is korábban számtalanszor beszámolhattunk, de mindemellett rettentően nagy tehetség is.

Ezúttal nemcsak a színészi játékáról beszélhetünk: történt ugyanis, hogy a minap Bloom egy nagyon furcsa és figyelemfelkeltő videót töltött fel közösségi oldalára. Mint a felvételből is kivehető, Orlando bunyót lejt le egy kínai shaolin-mesterrel. A kung-fu párbajt nem kell természetesen véresen komolyan venni, a színész nem vert meg ezúttal senkit, csak éppen egyik filmjéhez gyakorolja az ütéseket, rúgásokat: ha minden igaz, titkosügynök bőrébe bújik majd.

Bár a videót elnézve, még ha csak látszat kedvéért ütik egymást, akkor sem lennénk benne biztosak, hogy a 39 éves színészel érdemes kötekedni. Erről talán Justin Bieber tudna többet mesélni, akinek már volt a múltban szerencséje találkozni Orlando öklével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film harc bunyó
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek