Starity

„Instagram-hivatalos” lett Bella Thorne és Tyler Posey kapcsolata

2016. szeptember 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sorozatsztár immár nem is próbálja titkolni, hogy több van köztük barátságnál.

hirdetés

Alig egy hete számoltunk be arról, hogy Gregg Sulkinnal való szakítása után ismét egy szakmabeli mellett talált rá a boldogságra Bella Thorne. A színésznőt ugyanis nemrég Tyler Posey-val kapták lencsevégre Nyugat-Hollywoodban csókolózás közben, tegnap pedig „Instagram-hivatalossá” tette a kapcsolatukat a lenti kép közzétételével – hiszen a tengerentúlon szinte kimondatlan szabály, hogy onnantól számít hivatalosnak egy románc, ha a közösségi médiában is nyoma van.

 

BELLA (@bellathorne) által közzétett fénykép,

A két fiatal egyébként évek óta jó barátságot ápol egymással, kapcsolatuk azonban csak pár hete alakult át barátiból romantikussá, ami érthető módon nem igazán tetszik Bella exének, akit nem sokkal ezelőtt dobott a színésznő. A helyzetet bonyolítja, hogy Gregg és Tyler is baráti viszonyt ápoltak egymással, de a románc napvilágra kerülése és előbbi beszólása óta valószínűleg nemigen szerveznek már közös programokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek