Starity

Egy párt alkot Bella Thorne és Tyler Posey

2016. szeptember 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatalt pénteken kapták lencsevégre félreérthetetlen helyzetben Nyugat-Hollywoodban.

hirdetés

Alig tett pontot Gregg Sulkinhoz fűződő románca végére Bella Thorne, máris továbblépett. A pár egy évig randizott egymással, szakításukat követően pedig Bella nyilvánosságra hozta biszexualitását, miután több felvétel is napvilágot látott, melyeken egy hölggyel csókolózott. Pénteken azonban már egy szakmabeli kollégájával, Tyler Posey-val fotózták le Nyugat-Hollywoodban, amint meghitt csókot váltanak egymással.

A fiatalok egyébként mindig is jó kapcsolatot ápoltak, és bár már korábban is hírbe hozták őket, Thorne akkor még Sulkinnal találkozgatott, így Posey-val nem volt köztük több barátságnál. Ez mostanra úgy tűnik, megváltozott, hiszen a róluk készült lesifotókon kivehető, milyen felszabadultan érzik magukat egymás társaságában. 

A kapcsolatuk öt héttel ezelőtt kezdődött, de egyelőre nem komoly. Együtt lógnak, úsznak az árral, hogy meglássák, mi lehet belőle

– nyilatkozta az E! Newsnak egy bennfentes.

A kettejükről készült lesifotók egyikéért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek