Starity

Ennyi volt! Szakított Katy Perry és Orlando Bloom

2016. november 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz együtt töltött hónap után úgy döntött a sztárpár, hogy külön utakon folytatják.

hirdetés
Ennyi volt! Szakított Katy Perry és Orlando Bloom
Fotó: Metro Illustration (via Getty Images)

Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata év elején kezdődött, ám románcukról csak tavasszal szerzett tudomást a sajtó. Mivel magánéletüket féltve óvták a nyilvánosságtól, nem sokat lehetett tudni mindennapjaikról, de a róluk készült lesifotók alapján boldognak tűntek – egészen a közelmúltig.

Az In Touch Weekly értesült szakításuk híréről először, melyet azóta több portál is megerősített. Az istenhozzádot állítólag Orli mondta ki, de Katy is egyetértett abban, hogy nem megy nekik együtt.

Orlando nem sokkal Halloween után kezdte mondogatni a barátainak, hogy azt tervezi, véget vet a párkapcsolatának. Azt állította, hogy nem áll készen a házasságra és a gyerekvállalásra

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő barát.

A pár körülbelül tíz hónapot töltött együtt, és korábban épp arról szóltak a beszámolók, hogy hosszútávra terveznek egymással, így a házasság és a gyerekvállalás is szóba került köztük, de ezek szerint nem sikerült megállapodniuk. A Gyűrűk Ura sztárja egyébként volt már nős: Miranda Kerr modellel három évig élt házasságban, kapcsolatukból egy gyermekük született – Flynn idén ünnepelte ötödik születésnapját. Katy számára sem ismeretlen a házasság fogalma, ő Russell Brand felesége volt alig több mint egy éven át.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek