Starity

Kiderült, milyen nemű babát várnak Nick Cannonék

2016. december 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak a közelmúltban szereztünk tudomást arról, hogy Nick újból apai örömök elé néz, mostanra az is kiderült, milyen nemű gyermeke fog születni.

hirdetés

Nick Cannon exbarátnője, Brittany Bell hét hónapos terhes – tudtuk meg az Us Weeklytől. A pár ugyan már szakított, ám ennek ellenére is jó viszonyt ápolnak és együtt készülnek közös csemetéjük érkezésére, aki pár héten belül világra is jön majd. Nemrég az is kiderült, hogy Bell kisfiút hord a szíve alatt.

A várndósság híre nem sokkal azután járta be a sajtót, hogy Cannon volt felesége, Mariah Carey felbontotta az eljegyzését vőlegényével, James Packerrel. Az énekesnő azonban nem sokáig bánkódott a milliárdos után, gyorsan bepasizott, ugyanakkor nem rejtette véka alá, mennyire megviseli, hogy gyermekei (Monroe és Moroccan) édesapja nélküle alapít családot.

Azt mondják, hogy még a legváratlanabb szituációkban is értékelni kell egy új élet világra hozásának csodáját, elvégre erről szól az élet

– nyilatkozta újbóli apává válása kapcsán Nick, ezáltal beismerve, hogy a terhesség nem volt betervezve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek