Starity

Sokan meglepődtek az X-Faktor továbbjutóin

2010. október 11. 17:05   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Buszon, suliban, munkahelyen is leginkább a tegnapi X-Faktor volt a téma, azon belül pedig természetesen a kiesők és továbbjutók. Geszti Péter döntésein sokak meglepődtek.

hirdetés
Sokan meglepődtek az X-Faktor továbbjutóin

Mint azt már tudjuk, Geszti Péter elég nehéz döntéseket hozott a tegnap esti X-Faktor A Mentorok háza adásban, mondhatni neki volt a legnehezebb dolga mind a négy mentor közül, hiszen a lányok felhozatala nagyon erős, nagyon kiélezett volt, mindenki mellett szólt minimum egy érv.

Azonban valószínűleg több érv szólhatott Janicsák Veronika, Domokos Fanni és Shodeinde Dorottya mellett, ugyanis a hat lányból ők hárman juthattak tovább, míg Németh Katica, Szirota Dzsenifer és Muri Enikő távozott a versenyzők közül.

Általánosságban elmondható, hogy nagy meglepetés érte a nézőket, amikor Enikőt is elküldték – hiszen ő volt sokak számára az eddigi befutó, s az élő adásokban is nagy karriert lehetett volna jósolni neki. Sokan már azt rebesgették, hogy a Because Of You című számmal, amit először előadott, már meg is nyerte a versenyt. Erre most Geszti döntésével rácáfolt, aki Enikőt és a másik két lányt, Katicát és Dzsenifert is hazaküldte, szintén nem kis meglepetésre.

Néhányan neheztelve néznek a továbbjutókra, amiért kiejtették a kedvenceiket, sokan úgy vélekednek, hogy Janicsák Veca csak az apja miatt van ott a legjobb 12 között, s továbbra is érkeznek mindenhova a neheztelő kommentek, nem kímélve a három továbbjutót.

A következő, immár élő adás az RTL Klubon lesz most szombaton, 19.30-tól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek