Starity

Shay Mitchell levágatta a haját

2017. január 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkérdőjelezhetetlen tény, hogy a legtöbben januárban váltanak frizurát, hiszen sokan úgy okoskodnak, úgy az új esztendőhöz új megjelenés kell. Így vélekedik erről a Pretty Little Liars Emilyje is, aki tegnap vágatta le a haját.

hirdetés

Miután kolléganője, Sasha Pieterse megszabadult frufrujától, Shay Mitchell is a frizuraváltás mellett döntött, ám ő egy kicsivel drasztikusabb lépésre szánta el magát, hiszen több centit is levágatott hosszú hajából. Fruzuráját a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendő Chris Appleton fodrász készítette el, a fazont pedig el is nevezte „energikus bob”-nak.

Érdekesség, hogy nem ez az egyetlen változás, ami mostanában történt Shay-jel, ugyanis az a hír járja, hogy a színésznő bepasizott, választása pedig az ET Canada riporterére, Matte Babelre esett, akivel már hetek óta találkozgat. Amikor az Entertainment Tonight kedden elcsípte a sorozatsztárt, nekiszegezte a szerelmi életével kapcsolatos kérdést, ám ő nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről, ellenben megosztotta, milyen jövő vár sorozatbeli karakterére, Emilyre.

Több lány is verseng Emily kegyeiért, így van kik közül választania. Mivel messze ez a legromantikusabb évad, elárulhatom, hogy Emily olyasvalaki mellett köt majd ki, akivel mindig is nagyon törődött. Ez minden, amit mondhatok

– nyilatkozta a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek