Starity

Megtalálták Ariana Grande hasonmását

2017. január 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves pincérnő a megszólalásig hasonlít az Into You 23 éves énekesnőjére.

hirdetés

A Virgina államban élő Jacky Melissa Vasquez és Ariana Grande hasonlóságára néhány éve figyeltek fel a lány barátai, azóta pedig kisebb celeb lett belőle a közösségi médiában. Jacky ráadásul az Arira oly jellemző külső stílusjegyeket is lemásolta, a köztük lévő hasonlóságra pedig a színész-énekesnő maga is felfigyelt és nyilvánosságra hozta, hogy még az unokatestvére sem tudott különbséget tenni köztük.

Még az énekesnő rokona is azt hitte Jackyre, hogy ő Ariana I Fotók: Instagram (Bal oldalt Ariana, jobb oldalt Jacky látható.)

Mindig is nagy rajongója voltam Arianának. A V, mint Viktória óta a mai napig imádom őt, a hangját, a stílusát, a személyiségét és úgy alapvetően mindent

– nyilatkozta nemrég Jacky, aki egészen addig nem vette észre a hasonlóságot, amíg a barátai fel nem hívták rá a figyelmet.

2010-ben az emberek elkezdték mondogatni, hogy hasonlítok Cat Valentine-ra, akit Ariana Grande alakított a V, mint Viktóriában, így kezdtem el nézni a sorozatot.

Jacky imádja és ki is használja a hasonlóságot I Fotók: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek