Starity

Kesha, te vagy az? Teljesen felismerhetetlen lett az énekesnő

2017. március 23. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Kesha még csak 30 éves, szemmel láthatóan megannyi botox kezelésen át esett, aminek eredményeként teljesen felismerhetetlenné vált.

hirdetés
Kesha, te vagy az? Teljesen felismerhetetlen lett az énekesnő
Fotó: Az énekesnő már nem így néz ki / Fotó: Instagram

Mint tudjuk, Kesha komoly jogi harcokat folytat egykori bántalmazója, Dr Luke ellen. Az ügy bár még nincs teljesen elrendezve, az énekesnő már több, mint 70 dalt rögzített a stúdióban, amelyeknek kiadása várat magára.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Kesha szájfeltöltése nem a legjobban alakult, a botox kezelések pedig azóta csak még felismerhetetlenné, már-már torzá varázsolták az egykori természetes szépséget.

A fotót a TMZ közölte, amin láthatjuk, hogy a 30 éves sztár az edzőtermet hagyja el. A kommentek megosztóak voltak, a többség abban is kételkedett, hogy a fotón valóban Kesha található.

Az énekesnő pár órája posztolt magáról egy szelfit, amin szintén látszik, hogy az arca egyik fele teljesen eldeformálódott a szépészeti beavatkozásoktól. Igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több.

 

Kesha (@iiswhoiis) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek