Starity

Sasha Pieterse elkezdte szervezni az esküvőjét

2017. március 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars 21 éves sztárja hamarosan oltár elé kíván állni szerelmével, Hudson Sheafferrel.

hirdetés

Párja 2015 decemberében kérte meg Sasha Pieterse kezét, ám azóta nem sok szó esett arról, mikor is állnak oltár elé a szerelmesek. A pár hosszú ideje együtt van, kapcsolatuk szilárd lábakon áll, így nemrég elkezdték az előkészületeket. Bár az időpontot egyelőre nem tűzték ki, már vannak elképzeléseik arról, milyennek is szeretnék életük nagy napját.

Ez állati szürreális, de boldog vagyok, amiért a vőlegényemmel, Hudsonnal azonos véleményen vagyunk az esküvőt illetően. Ugyanolyan a stílusunk, ami egyszerűvé, már-már könnyűvé teszi a dolgot

– nyilatkozta a szőke szépség a People-nek, aki bevallása szerint rengeteg inspirációt merít a Pinterestről, de kolléganője, a decemberben férjhez ment Troian Bellisario is ellátta jó tanácsokkal.

Sasha elmondta továbbá azt is, hogy a hóbortosan rusztikus stílus áll hozzájuk legközelebb: haját mindenképp megtartja hosszúnak és mély hátkivágású, egyszerűségében nagyszerű ruhát szeretne majd viselni a nagy napon. Ami pedig a helyszínt illeti, még nem jutottak megállapodásra Hudsonnal, így minden bizonnyal két menyegzőt fognak tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek