Starity

Így próbálta titokban tartani új kapcsolatát Taylor Swift

2017. május 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egyáltalán nem örül, amiért kiszivárgott új románcának híre.

hirdetés

Ahogy minden korabeli fiatal nő, Taylor Swift is az igazit keresi, ám a nagy Ő-t sajnos egyelőre még nem sikerült megtalálnia, kudarca fulladt kapcsolatain pedig jót csámcsog a média és a rosszakarók. A szőke szépség mindenesetre nem csügged és nem adja fel a reményt, hogy Ámor nyila egyszer őt is eltalálja, és ki tudja, talán ez most meg is történt, hiszen Joe Alwynhoz fűződő románcát foggal-körömmel óvja a nyilvánosságtól.

Taylor igazán messzire ment annak érdekében, hogy megtarthassa magáénak a kapcsolatát és távol maradjon a rivaldafénytől legalább addig, amíg Joe-val jobban meg nem ismerik egymást. Rengeteget utazott azért, hogy láthassa őt. Utazásait magángépekkel bonyolította, és nagyon pici, a célállomástól távoli reptereken landolt, hogy kerülje a feltűnést. Amikor Angliába utazott, gondoskodott róla, hogy úgy tűnjön, munkaügyben érkezett. Igyekeztek elzárt helyen együtt lenni, privát helyeken találkoztak, hogy elkerüljék azt, amivel a nyilvánosság előtt zajló kapcsolatok járnak

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Online-nak, és arról is szót ejtett, mennyire letörte az énekesnőt, hogy fény derült a titokra.

Taylor az elmúlt pár hónapban oda-vissza repült Nashville [itt rögzíti új lemezét – a szerk.] és az Egyesült Királyság között. Egyenesen bolondul Joe-ért, nagyon izgatott a kapcsolatuk miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek