Starity

10 celeb, aki megbánta, hogy kés alá feküdt – II. rész

2017. május 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előfordul, hogy olykor rossz döntéseket hozunk, és azt kívánjuk, bár visszapörgethetnénk az idő kerekét, hogy megmásítsuk a múltat. Ezt kívánják a cikkünkben felsorakoztatott sztárok is, akik mai fejjel ostorozzák magukat, miért is vetették alá magukat plasztikai sebészkésnek.

hirdetés

Jessica Simpson

A szőke szépség a 2000-es évek elején fecskendeztetett egy kis anyagot az ajkaiba, hogy azok nagyobbnak tűnjenek, de szinte azonnal meg is bánta.

Az a Restylane-cucc nagyon kamunak tűnt számomra. Utáltam! Beletelt vagy négy hónapba, mire kiment, az ajkaim pedig hála Istennek, azóta újra a régiek!

Jennifer Grey

A Dirty Dancing sztárja köztudottan utálta az orrát annak idején, így nem látott más megoldást: bejelentkezett egy plasztikai sebészhez, hogy korrigáltassa a hibájának tartott nózit.

Híres emberként léptem be a műtőbe, és úgy jöttem ki onnan, mint egy kis senki. Pokoli ötlet volt az orrműtét! Én már mindig egy egyszer híres volt színésznő leszek, akit senki sem ismer fel többé, mert megcsináltatta a heftijét.

Carmen Electra

A Baywatch sztárja annak idején a mellével nem volt tökéletesen elégedett, ezért több sem kellett neki, hogy időpontot kérjen egy sebésztől, aki megnövelte méreteit. A színésznő azóta többször megbánta elhamarkodott döntését.

Megbántam, de ettől függetlenül klassz, hogy nem kell többé push-upos melltartót hordanom.

Courtney Love

A rebellis rockénekesnő valószínűleg sok rossz döntést hozott életében, de a legjobban azt bánja, hogy feltöltette az ajkait.

Szeretném visszakapni a számat, amivel Isten megajándékozott engem. Tökéletesen cuki volt. Szép, telt ajkaim voltak.

Jamie Lee Curtis

A Scream Queens sztárja több beavatkozáson is átesett az évek során, melyeket maximum azért sajnál, mert nem használtak – az ablakon kidobott pénz volt mindegyik.

Volt egy kis zsírleszívásom meg egy kis botox. És tudod mit? Egyik sem működött! Egyetlen egy sem!

Cameron Diaz

Mint öregedéstől rettegő kolléganői közül sokan, Cam is kipróbálta a botoxot, de egyáltalán nem jött be neki – ma már nem lépne rá erre a rögös útra újra.

Inkább végignézem, ahogy megöregszik az arcom, mint hogy egy olyan ábrázatot bámuljak, ami egyáltalán nem is tartozik hozzám.

Nicole Kidman

Cameronhoz hasonlóan Nicole-nak is elég volt egyszer botoxoltatnia ahhoz, hogy rájöjjön, soha többé nem fog, és inkább természetes krémekkel igyekszik megfékezni arcbőre ráncosodását.

Sajnos kipróbáltam a botoxot, de már kiment a hatása, így végre ismét képes vagyok mozgatni az arcizmaimat!

Cher

A Belive előadója szülés után feküdt kés alá, mert szerette volna rendbetettetni a melleit, de a végeredmény sokkal rosszabb lett, mint várta.

Sokkal nagyobbak lettek a melleim, és amikor nem volt rajtam melltartó, a látványukat sem bírtam elviselni. Az operációk egy-egy rémálommal értek fel. Nagyon elrontották a melleimet. Ha lehetséges, a műtétek után csak rosszabbak lettek, mint voltak.

Khloe Kardashian

A 32 éves reality-sztár több mindent is megműttetett magán, de ajkai feltöltése volt az, ami igazán kiverte nála a biztosítékot.

Rajtam egyáltalán nem működött jól a dolog. Őrülten néztem ki, és úgy érzem, még mindig tart a hatása, nem ment még ki az anyag.

Courteney Cox

A Jóbarátok Monicája megszállottan botoxoltatott korábban, ám egy alkalommal annyira túlzásba esett, hogy azóta elment a kedve az instant fiatalodástól.

Furán érzem magam, ha nem tudom mozgatni az arcom, és akkor egyszer nagyon túltoltam. Úgy éreztem magam, mintha csapdába estem volna a saját bőrömben.

Cikksorozatunk első részéért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek