Starity

10 celeb, aki megbánta, hogy kés alá feküdt

2016. július 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindannyian hozunk rossz döntéseket időnként, ám akadnak olyan helyrehozhatatlan károk is, amikkel kénytelenek vagyunk együtt élni. A hírességek esetében ez pláne így van, cikkünkben pedig 10 olyan hírességet mutatunk be, akik bevállaltak egy-egy szépészeti beavatkozást, de azóta többszörösen megbánták azt.

hirdetés

Tara Reid

Az Amerikai Pite-filmek sztárja 2004-ben feküdt kés alá azzal a szándékkal, hogy feltöltesse kicsinek talált melleit, ám a beavatkozás várakozásán alul sikerült, így két évvel később ismét megműttette magát, hogy némileg helyrehozza a kárt.

A műtét következtében teljesen eldeformálódott a hasam, és sérvet kaptam. Duzzanat alakult ki a köldököm mellett, aminek következtében nem viselhettem bikinit, így egy csomó munkám odaveszett. Ez volt a leghülyébb ötlet, amit valaha meghozhattam

– nyilatkozta akkoriban a színésznő.

Farrah Abraham

A Tini mamik című sorozattal ismertté vált valóságshow-sztár tavaly januárban döntött úgy, hogy feltölteti ajkait, de döntését röviddel a műtét után meg is bánta, ugyanis szervezetéből heves allergiás reakciót váltott ki a befecskendezett anyag.

Feküdtem a lakásomban, és csak azt láttam, ahogy az ajkaim egyre csak növekszenek és növekszenek. Hihetetlenül mázlista vagyok, hogy egyáltalán túléltem

– elevenítette fel egy interjú során a történteket Farrah.

Heidi Montag

A The Hills sztárja megszámlálhatatlan plasztikai műtéten esett át az évek során, köztük is 2010 volt a csúcs: volt, hogy egy nap tíz beavatkozást is végrehajtottak rajta. Melleit az elsők között csináltatta meg a szőkeség, de 2013-ban úgy döntött, kiveteteti a beültetett implantátumokat.

Olyan volt, mintha bowling golyókat cipelnék a mellkasomon

– panaszkodott Heidi.

Lisa Rinna

Az 53 éves színésznő a Today Show-ban vallott arról, hogy mennyire megbánta 24 éves korában hozott döntését, amikor Juvéderm-kezelésnek vetette alá magát, és az ajkaiba szilikont fecskendeztetett.

A sztori röviden: 25 évvel ezelőtt szilikonnal töltettem fel az ajkaimat. Hülyeség volt ezt tenni. Most, jó pár évvel ezután találtam egy doktort, aki lehetőségeihez mérten visszaállította az ajkaimat az eredeti állapotukba, mert már eljött az a pont, hogy én is undorítónak találtam a számat.

Tori Spelling

A négygyermekes színésznő Heidi Montaghoz és Tara Reidhez hasonlóan a melleivel volt elégedetlen, így a húszas évei elején kés alá feküdt és megnagyobbíttatta őket. Döntését azóta számtalanszor megbánta, aminek okáról a Good Morning America című beszélgetős műsorban vallott.

A húszas éveim elején csináltattam meg a melleimet, de ha akkor tudtam volna, hogy ez kihatással lesz majd a tejem minőségére, sosem feküdtem volna kés alá.

Kim Kardashian

A Keeping Up With The Kardashians sztárja 2010 szeptemberében tette le a voksát a mesterséges szépítkezés mellett, így alávetette magát egy botox-kezelésnek – néhány nap múlva azonban azt kívánta, bár ne tette volna.

A műsorban láthattátok, hogy a procedúra következtében zúzódások jelentek meg a szemem alatt, ami ugyan teljesen természetes, mégis kiborított, mert nem számoltam mellékhatásokkal. Az én koromban a botox még nem szükségszerű

– írta a beavatkozás után egy bejegyzésben.

Gwyneth Paltrow

Kimhez hasonlóan a Vasember női sztárjának is a botoxszal gyűlt meg a baja, és saját bevallása szerint az életben többet nem kísérletezik e ránctalanító kezeléssel.

Lényegében mindent kipróbáltam, mégis rettegek kés alá feküdni. De tudod, hogy van ez. Beszélhetnek nekem, ha majd elmúlok 50 éves, bármit hajlandó leszek kipróbálni – a botoxot kivéve. Többet nem kérek belőle, mert őrülten néztem ki utána

– nyilatkozta a szőkeség a Harper's Bazaarnak.

Denise Richards

Charlie Sheen exneje 19 éves volt, amikor mellei megnagyobbítása reményében kés alá feküdt. Döntését azonban nem gondolta át alaposan, ugyanis annyira akarta a műtétet, hogy egy mérettel nagyobb implantátumot is hajlandó volt bevállalni, amikor kiderült, hogy nem áll rendelkezésre az a méret, ami számára megfelelő lenne.

2011-ben emiatt ismét elszánta magát egy műtétre, doktorával pedig egy korrekciós operációt beszéltek meg, aminek az lett a vége, hogy még nagyobb implantátumok kerültek a régiek helyére.

Melissa Gilbert

A farm, ahol élünk sztárja az évek során kétszer is megműttette melleit, később mégis úgy döntött, hogy kiveteti az implantátumokat, és megelégszik természetadta méreteivel.

Az egészségemet kellett előtérbe helyeznem. Nem éreztem jól magam a melleim miatt és nem is tetszett a látványuk. Szeretnék úgy zumbázni járni, hogy attól kellene félnem, hogy a végére a szemem alatt két nagy fekete folt éktelenkedik majd

– viccelődött egy 2014-es blogbejegyzésben.

Dana Delany

A Született feleségek Katherine-je szintén a botoxszal sült fel, ugyanis bőrgyógyászára bízta a beavatkozás elvégzését, amivel élete egyik nagy hibáját követte el.

A bőrgyógyászom a homlokomon szúrt meg, amivel eltalált egy ideget, ezáltal pedig egy nagy vérömleny alakult ki. A megsérült ideg azóta elhalt, ez pedig kihatással volt a jobb szememet mozgató egyik izomra is. Ez az oka annak, hogy kicsit lankadtnak tűnik a tekintetem. Egy életre tanultam a dologból

– nyilatkozta a Prevention magazinnak a színésznő 2010-ben.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek