Starity

Bréking! Megható levelet írt Ariana Grande – hamarosan visszatér Manchesterbe

2017. május 26. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande hamarosan visszatér Manchesterbe, hogy jótékonysági koncertet adjon és a bevételt az áldozatoknak ajánlhassa fel.

hirdetés
Bréking! Megható levelet írt Ariana Grande – hamarosan visszatér Manchesterbe
Fotó: Ariana Grande percekkel a támadás előtt

Ariana Grande szíve valóban aranyból van. Nemcsak kifizeti az áldozatok temetésével járó költségeket, azonban hamarosan visszatér Manchesterbe is, hogy jótékonysági koncertet adjon. Grande megtörte a csöndet a hétfőn este történtekről, és Twitteren hagyott egy nyílt levelet:

A szívemet, imáimat és a legnagyobb részvétemet küldöm a manchesteri támadás áldozatainak és szeretteinek

– kezdte Grande.

Elképzelhetetlen fájdalom: Rendőr vigasztal egy kislányt, aki elvesztette a támadásban az édesanyját

Semmit nem tudok se én, se más tenni, hogy elvegyük ezt a borzalmas fájdalmat, vagy, hogy jobbá tegyük a helyzetet.

Ennek ellenére, kinyújtom a kezem, és kitárom a szívem, és felajánlok mindent, amit adhatok neked, nektek, ha bármire szükségetek van, vagy bármiben segíthetek.

Egyetlen dolog, amit csinálhatunk, mégpedig az, hogy eldöntjük, hogy fog ez minket befolyásolni és, hogyan éljük ezentúl az életünket.

Egyfolytában a rajongóimra és mindenki másra gondoltam ezekben a napokban. Ahogy a helyzetet kezeltétek volt a leginspirálóbb dolog, és kimondhatatlanul büszke voltam – el sem tudjátok képzelni, mennyire.

Az odaadás, kedvesség, szeretet, erő, összefogás, amit mutattatok a héten pontosan az ellentéte a gyalázatos tettnek, ami hétfőn történt Manchesterben.

TI az ellentétei vagytok.

Sajnálom, hogy ilyen fájdalmat és félelmet éreztek, és a traumát, ami keletkezett bennetek.

Sosem fogjuk megérteni, hogy ilyen szörnyű események, miért történnek meg, hiszen ez nincs a természetünkben és éppen ezért nem szabadna visszavonulnunk.

Nem fogunk kilépni vagy félelemmel élni.

Nem fogjuk hagyni, hogy ez vezéreljen minket.

Nem hagyjuk, hogy a gyűlölet győzzön.

Nem akarom úgy befejezni az évet, hogy nem láthatom és dobhatom fel a rajongóimat, pontosan úgy, ahogy ők emelnek fel engem.

A válaszunk az erőszakra az, hogy közelebb kerülünk egymáshoz, segítjük a másikat, jobban szeretünk, hangosabban éneklünk, kedvesebben és jótékonyabban élünk, mint valaha.

Vissza fogok térni az elképesztően bátor városba, Manchesterbe, hogy ismét a rajongóimmal lehessek, és adhassak egy jótékonysági koncertet az áldozatok emlékére, amivel pénzt gyűjthetünk az elhunytakért és családjaikért. Meg szeretném köszönni az énekeseknek, zenészeknek és barátaimnak, hogy felkerestek és hangot adtak a szeretetüknek Manchesterért. Ahogy minden részletet ismerek a koncerttel kapcsolatban, meg fogom veletek osztani.

A Dangerous Woman turné összeállításánál azt mondtam, hogy ezeknek a show-knak biztonságosabbnak kell lennie, mint bármi másnak ezen a Földön, a rajongóim számára. Egy helynek, ahová elvonulhatnak, ünnepelhetnek, gyógyulhatnak és önmaguk lehetnek. Ahol találkozhatnak a barátaikkal, akiket online ismertek meg. Ahol kifejezhetik önmagukat.

Ez nem fogja a célt megváltoztatni.

Amikor a közönségre nézel a koncertjeimen, akkor egy gyönyörű, vegyes, tiszta és boldog tömeget látsz.

Több ezer különböző ember egy helyre gyűlik össze egy okból; a zenéért.

A zenének gyógyítania kell, összehoznia minket és boldoggá tennie.

Szóval ezt fogja tenni.

Mi pedig folyamatosan megemlékezünk azokra, akiket elvesztettünk, a szeretteikre, a rajongóimra és mindenki másra, akit érintett ez a tragédia.

Folyamatosan az agyamban és szívemben lesznek minden nap és nem fog úgy eltelni egy perc, hogy ne gondolnék rájuk életem végéig.

Ari

Megindító kép a támadás utánról / Ariana Twitteren buzdít adakodásra
Szívszorító: édesanya gyászolja lányát, akit korábban a TV-ben is keresett
Összefogás Manchesterben
Egy édesapa boltjánál pedig ez áll – ő 8 éves kislányát vesztette el
A királynő a kórházban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek