Starity

Ejha! Ennyi bevételre tett szert Taylor Swift azzal, hogy visszatért a streaming szolgáltatókhoz

2017. június 22. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shake It Off énekesnője karrier szempontjából ismét remek döntést hozott.

hirdetés

Ha az éneklésen túl valamihez, akkor az üzlethez pokolian jól ért Taylor Swift. Az énekesnő június 8-áról 9-ére virradóra tért vissza a streaming szolgáltatókhoz repertoárjával, és a döntés meghozta eredményét – 50 millióval többen streameltek visszatérése óta, ami 400 ezer dolláros (~ 107.8 millió forint) bevételt jelent. Az ugyan kérdéses, hogy ebből az összegből Taylor mennyit lát viszont, hiszen azon múlik bérezése, miképp állapodott meg kiadójával, a Big Machine-nel, illetve hogy a bevételeiből mennyit kell kifizetnie a dalszerzőknek és kiadóknak.

A Nielsen Music szerint a Grammy-díjas előadó a Billboard Hot 200 listájának 191. helyéről a 31. ugrott azóta, hogy ismét streamelhetővé tette dalait, ehhez pedig hozzájön, hogy 28%-kal emelkedett albumai digitális eladásainak száma – különös tekintettel a 2014 októberében megjelent 1989 albumra vonatkozóan.

A híresztelések szerint a szőke szépség jelenleg új lemezén dolgozik, ami várhatóan még idén a boltok polcaira kerül majd, ám azzal kapcsolatban egyelőre nem kívánt nyilatkozni, így csak találgathatunk, hol tart a munkálatokkal.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek