Starity

Stúdióba vonult Taylor Swift előzenekara

2010. október 21. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban vonult stúdióba a Gloriana. A Taylor Swift előzenekaraként kedveltté vált együttes elkezdte második albumuk stúdiómunkálatait. A lemez jövő évre várható.

hirdetés
Stúdióba vonult Taylor Swift előzenekara

A Gloriana zenekar tavaly jelentette meg első lemezét. Az album dalait Taylor Swift Fearless elnevezésű turnéján népszerűsítették, szabadidejükben pedig saját koncerteket adtak, majd nyáron saját turnéra mentek. A koncertek között dalokat írtak, a napokban pedig bevonultak nashville-i stúdiójukba, hogy felénekeljék a vadonatúj nótákat.

Cheyenne Kimball, aki korábban szólóban is zenélt, egy interjúban elmondta, hogy jobban érzi magát együttesben. „Mikor szólóban énekeltem, még nagyon fiatal voltam és magányos. Nem volt senki, akivel megoszthattam volna a munkát és a nyomást.” Cheyenne szerint a zenekar lehetővé teszi mindegyiküknek, hogy kiegészítsék a hiányosságaikat. Rachelről is beszélt: „Rachelnek nagyon jó üzleti érzéke van, ami belőlem hiányzik” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek