Starity

Jordin Sparksot pitbulltámadás érte

2010. október 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú popsztár egy kicsit bajba keveredett nemrégiben. Balszerencséjére megtámadta egy elkóborolt pitbull kutya.

hirdetés
Jordin Sparksot pitbulltámadás érte

A tehetséges popsztárra rájárt a rúd. Nem csinált semmi különlegeset, csak egy átlagos napba kezdett, viszont az annál különlegesebben folytatódott számára.

Mint tudjuk, Jordin Sparks New Yorkban él, ahol egyik nap levitte sétálni a kutyáját, de a dolgok nem úgy történtek, mint azt elképzelte.

„Ritka, ha van időm... most egész nap szabad voltam, és úgy döntöttem, leviszem a kutyámat sétálni. Szép volt az idő, és nem is számítottam erre. Egyszer csak elénk keveredett egy pitbull. Nem hittem, hogy nekem ugrik, de tévedtem. Erősen megfogta a lábam és nem akarta elengedni. Szörnyen fájt, de jobban megrémültem a kelleténél, hiszen a baj nem lett akkora. Csupán megkarcolta a bőröm, de nem ejtett mély sebet” – magyarázta a 20 éves sztár azzal a következtetéssel, hogy nem szabad levonni messzemenő dolgot ebből; tudja, hogy a pitbull más, mint a többi kutya, agresszívabb, de szerinte a nevelésen is sok múlik.

„Nem tántorított el az eset ettől a helytől, legközelebb is odaviszem a kutyám (kutyáim), csak jobban kell figyelnem!” – fejezte be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek