Starity

Dalpremier: Anette Olzon & Jani Liimatainen – The Dark Element

2017. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben érkezik a két zenész első közös albuma, melynek névadó dala máris meghallgatható.

hirdetés
Dalpremier: Anette Olzon & Jani Liimatainen – The Dark Element

Tavaly ősszel számoltunk be arról, miszerint a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metálzenei szintérre, ugyanis amellett, hogy ismét egykori zenekarát, az Alison Avenuet erősíti, a Sonata Arctica volt gitárosával, Jani Liimatainennel egyesítette erejét, és közös projekten kezdtek el dolgozni.

Akkori közleményükben elárulták, hogy első közös lemezüket még idén a boltok polcaira küldik, s elmondásuk szerint egy igazi metálalbum lesz. A múlt hónapban már hírt is adhattunk arról, hogy a két tehetség már javában ünnepel, ugyanis közös munkájuk gyümölcse 100%-osan elkészült, és már csak a megjelenésre vár. Akkori bejelentésükből azt is megtudhattuk, hogy hamarosan két dalnak is fültanúi lehetünk, mivel az ex-Nightwish-énekesnő nosztalgiázás közben csiripelte el, hogy készülőben van két videoklipjük is, melyeket Patric Ullaeus fog rendezni.

Az utóbbi napokban Nettie és Jani sem volt rest megosztani néhány, a kulisszák mögött készült képet, melyek keretein belül elárulták, mennyire izgatottán várják a rajongók véleményét újdonságuk kapcsán. Mindezeken felül kiderült, hogy első korongjuk a The Dark Element elnevezést kapta és november 10-én hódítja meg majd a világot. Ennek jelképéül megosztották az első hivatalos dalukat is, a választás pedig az album névadó dalára esett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek