Starity

Ryan Newman dalra fakad

2010. október 24. 15:03   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Newman mindössze 12 éves, ám életkora ellenére már olyan sorozatokban is kapott szerepet, mint a Hannah Montana, a Sok sikert, Charlie, valamint a Zeke és Luther.

hirdetés
Ryan Newman dalra fakad

A fiatal színésznő úgy döntött, hogy megmutatja a nagyérdeműnek az énektudását is, ám a Disney-sztár nemcsak a siker érdekében lép fel.

A Seventeen magazin kiderítette, hogy hol is hallhatjuk először énekelni a Zeke & Luther című sorozat Gingerét.

„A dal az If You Wanna Go címet kapta. Az első fellépésem a Minzer Parkban lesz, Boca Ratonben. Sok más tehetséges énekes is színpadra fog lépni,  a fő célunk az, hogy felhívjuk a figyelmet arra, meg kell védenünk a természetet!” – árulta el Ryan Newman.

Sokan úgy gondolják, hogy túl nagy nyomás ez egy ilyen fiatal kislánynak, ám Ryannek más a véleménye:

„Az éneklés olyan, mint a szerelem: nincs korhatár! Egy 6 éves kislány is tudhat olyat mutatni, amitől elámul az egész világ. Én csak ki szeretném próbálni, hiszen nem veszíthetek sokat, fiatal vagyok. Ha sikerem lesz, akkor gondolkodni fogok a folytatáson, ám ha nem, akkor ez csak egy szép emlék marad.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek