Starity

Britney Spears új elismerései

2010. október 25. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már olvasthattuk, Britney Spears nem fogadta jól a hírt, miszerint Justin Timberlake nem akar vele duettezni. Úgy látszik, már túltette magát a dolgon, és továbbra is gőzerővel készíti új lemezét.

hirdetés
Britney Spears új elismerései

Britney Spears új nagylemeze nagyban készül, s bár a Justin Timberlake-kel tervezett duett valószínűleg elmarad (vagy legalábbis egyelőre úgy néz ki), az énekesnő sikere ennek ellenére viszont szinte borítékolható.

Circus című albumával is nagyot dobbantott, úgyhogy legújabb nagylemeze is valószínűleg több millió példányban talál majd gazdára. Sőt, dalaival a Glee sztárjai is jól jártak, hisz a Billboardra több Britney-dallal is feljutottak.

A többszörös platinalemezes Spears kisasszony, úgy látszik, nem csak a zenében, a színészetben is kezd magára találni: a Glee – Sztárok leszünk! című tévésorozatban nyújtott alakításáért jelölték a People Choice Awards Legjobb vendégszereplő díjára. Ráadásul nem csak a tévében, hanem a moziban is újra hódít: There for Hope című filmjében Brian Krause és Nick Nolte oldalán játszhat. A produkciót Chicagóban készítik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek