Starity

Megvan az X-Faktor eheti kiesője

2017. november 05. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eheti adásban a hat versenyző egyéni produkciója mellett három duettet is láthattak a nézők.

hirdetés

Az X-Faktor negyedik élő show-ja egy extra produkcióval kezdődött, méghozzá két mentor, Radics Gigi és Gáspár Laci duettjével. Ezt követően Abaházi Nagy Lívia lépett színpadra elsőként a versenyzők közül, akit Tóth Bettina követett egy Bëlga-feldolgozással. A harmadik versenyző Gulyás Roland volt, őt Ricco&Claudia követte, akik egy igazi slágerrel jelentkeztek; majd Berta Dániel mutatta meg produkcióját, akinek dalválasztásától egyáltalán nem esett hanyatt Gáspár Laci. Az egyéni előadásokat Serena Rigacci zárta a Tavaszi szél vizet áraszt magyar népdallal, amivel sikerült teljesen levennie a lábáról Puskás Petit.

A hat versenyző egyéni performanszát három duett követte: Roland és Dani (Paul McCartney & Michael Jackson – Say, Say, Say), Ricco&Claudia kiegészülve Líviával (Lara Fabian – Adagio), végül Serena és Bettina párosa (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign – Swalla).

Fotó: Facebook / X-Faktor

A nézők szavazatai alapján Puskás Peti két mentoráljának, Berta Dánielnek és Abaházi Nagy Líviának kellett párbajoznia egymással, majd a zsűri egyöntetűen döntött – Lívia távozott a műsorból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek