Starity

Négy hónapja nem látta a családja Mata Ricsit

2017. december 29. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor felfedezettje a karácsonyt is távol töltötte a családjától – szerettei aggódnak érte.

hirdetés
Négy hónapja nem látta a családja Mata Ricsit
Fotó: RTL Klub

Aggasztó hírekről számolt be nemrég a Bors: a lap úgy tudja, a 16 éves Mata Ricsi teljesen függetlenítette magát családjától, ráadásul hónapok óta nem járt otthon – még az ünnepekre sem utazott haza meglátogatni szüleit és testvéreit. Az énekes augusztusban hagyta el a családi fészket, hogy Maglódon kezdjen új életet egy vélhetően tőle idősebb hölggyel, Brigivel.

A legsiralmasabb karácsonyunk az idei. Bontatlan ajándékok hevernek a fa alatt, senkinek sem volt kedve ünnepelni. Ricsi miatt búslakodik az egész család. Augusztus óta nem járt itthon, és most, az ünnepekkor sem jelentkezett

– nyilatkozta a fent említett lapnak a megtört édesapa, aki attól fél, ha ennek a szerelemnek vége szakad, abba Ricsi belebetegszik.

Sülve-főve együtt vannak, egyértelmű, hogy a fiam belehabarodott. Úgy hallom, kocsmáról kocsmára járnak. Féltem a gyerekem, nehogy baj legyen a végén! Ne legyen igazam, mert szeretném, ha a fiam boldog lenne, de félek, ha ennek a szerelemnek vége lesz, Ricsi összeomlik és kárt tesz magában.

Gyárfás Máté, Ricsi menedzsere szerint azonban nincs ok aggodalomra, ugyanis a fiatal tehetség azért jött el otthonról, hogy karrierje építésére koncentráljon. Elmondása szerint az énekes igenis tartja a kapcsolatot a családjával, a fent említett lánnyal pedig inkább baráti a kapcsolata – az ő családja iskoláztatja és ruháztatja őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek