Starity

Diane Kruger átértékelte az életét! Már egészen másra vágyik egy kapcsolatban, mint korábban

2017. december 30. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Boston Commonnak adott interjút a magánélete kapcsán a 41 éves színésznő.

hirdetés

Diane Kruger tíz együtt töltött év után tavaly szakított Joshua Jacksonnal, azóta pedig ismét rátalált a boldogság – ezúttal Norman Reedus oldalán. A Boston Commonnak elárulta, hogy az elmúlt időszakban alaposan meghányta-vetette a dolgait, átértékelte az életét és már egészen másra vágyik egy kapcsolatban, mint akár néhány évvel ezelőtt.

Úgy gondolom, az élet sokkal jobb, ha van valaki, aki fogja a kezed, de megtanultam, hogy először én magam vagyok az, akivel törődnöm kell. A múltban hihetetlen módon csalódtam az emberekben. Van, hogy azt hiszed, ugyanazok a célok lebegnek előttetek, aztán kiderül, hogy mégsem. Ebből adódóan vannak bizonyos dolgok, amiket nem tolerálok többé. Véleményem szerint, ha az ember egy hosszan tartó kapcsolatban van, hajlamos kifogásokat gyártani a másik érdekében és kompromisszumokat kötni csak azért, hogy a dolgok működőképesek legyenek, de vannak dolgok, amiket képtelen vagyok többé elfogadni. Ami személy szerint engem illet, minél idősebb vagyok, annál inkább azokra az emberekre fókuszálok, akik maradtak nekem: az anyukámra, a fivéremre, a nagypapámra és a kedvesemre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek