Starity

Új lemezét tervezi Tarja Turunen

2018. február 12. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn metálénekesnő tavaly novemberben dobta piacra különleges karácsonyi albumát, ám kiderült, hogy idén sem marad újdonság nélkül rajongótábora.

hirdetés

A Tarja Turunen az utóbbi években megállíthatatlan, hiszen 2016-ban két lemezt is piacra dobott. Legutóbb pedig novemberben jelentkezett újdonsággal, ami egy különleges karácsonyi korong volt. A dalospacsirta idén tevezi megjelentetni 2012-es DVD-jének folytatását, ami az Act II címet kapta. 

Tarja egyébként egy pályázatot is meghirdetett a kiadvánnyal kapcsolatban. Ez annyit takar, hogy aki részt vett a koncerteken és jó minőségű képeket készített, annak a fotója indulhat az Act II-höz indított pályázaton. Így esélyt kap arra, hogy az általa készült felvétel legyen az újdonság esetleges borítója. 

Ez azonban nem minden! Mint ismeretes, Tarja az utóbbi években szinte túlszárnyalta önmagát, hiszen – ahogyan már fent is említettük – nem telt el úgy év, hogy ne jelentkezett volna valami aprósággal. Néhány órája nem csupán arról adott hírt, hogy az Act II munkálatai is folynak, hanem arról is, miszerint már belevetette magát az új lemez készületeibe, a dalok pedig szép lassan papírra kerülnek.

Élvezem a napsütést és készen állok arra, hogy írjak néhány gyilkos dalt a következő rockalbumomra. Egy már elkészült, de lesz majd több is!

– fűzte az alább látható képhez.

 

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek