Starity

Tarja: 10 éves a Die Alive

2018. március 10. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarja 2005-ig volt a Nightwish énekesnője – mely csapatot Tuomas Holopainennel közösen alapítottak –, majd 2007-ben szólókarrierbe kezdett. Első kislemeze 2008-ban került a boltok polcaira, mely kiadvány ma lett tíz éves.

hirdetés

2007-ben került a boltok polcaira a finn énekesnő első szólóalbuma, a My Winter Storm. A vokalista önálló kiadvány a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a dalok nagyon személyes témákat dolgoznak fel. Első kislemezként a Die Alive című dal került megjelenésre, mely korong 2008. március 7-én hódította meg a világot, a névadó dalhoz pedig egy különleges kisfilm is készült.

A Nightwish alapítója jelenleg is gőzerőkkel dolgozik, ugyanis idén dobja piacra második DVD-jét, ami az Act II elnevezést kapta, de korábban azt is megtudhattuk, hogy Tarja már az új nagylemezén is elkezdett dolgozni, néhány dal pedig már teljes egészében elkészült. Mindezeken túl, a Finnország hangjának is megválasztott metálénekesnő hamarosan újra színpadra áll, ám ezúttal klasszikus fellépésekkel készül. Nemrégiben hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy fotót, melyen szemtanúi lehetünk a finn szépség teljes diszkográfiájának, melyhez az alábbi szöveget fűzte:

Nagyon büszke vagyok a múltamra, és elképesztően boldog vagyok a jelenemmel. Számos nagyszerű tervem van az elkövetkezendő időszakra nézve. Köszönöm, a viharomnak, hogy életben tartotta az álmomat. És nektek is köszönöm

– írta az alább látható képhez.

Az énekesnő büszke arra, hogy teljesíteni tudta legnagyobb álmát, ahogyan arra is, hogy egykoron saját zenekar volt.

A mai napon azonban boldogan jelentette, be miszerint első kislemeze, a már fent is említett Die Alive ma ünnepli tíz éves jubileumát, melynek kapcsán most elárulta a méltán népszerű nóta különlegességét.

Ez a dal az életed minden pillanatáról szól. Ez egy kard és vér nélküli harcos dal. Harc minden olyan dologért az életben, amit meg szeretnél tenni, ha holnap netán meghalnál, élve halsz meg

– magyarázta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek