Starity

Aretha Franklin súlyos beteg - Beyoncé neki ajánlotta detroiti koncertjét

2018. augusztus 14. 17:05   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás soulénekesnőnek, Aretha Franklinnek Beyoncé megköszönte a gyönyörű zenét detroiti koncertjén.

hirdetés
Aretha Franklin súlyos beteg - Beyoncé neki ajánlotta detroiti koncertjét
Fotó: A kép csak illusztráció | Timothy White | Paola Kudacki

Beyoncé hétfőn este Jay-Z-vel közös detroiti koncertjét a súlyos beteg Aretha Franklinnek ajánlotta; ezzel felrázta a több, mint 40 ezer embert számláló tömeget a Ford Field stadionban – olvasható a Varietyn.

Szeretünk

- üzente Beyoncé a soul királynőjének, és megköszönte a gyönyörű zenét neki – írja a Detroit Free Press. A Ford Field stadion közel van az Aretha Franklin úthoz, amelyet tavaly nyáron neveztek el róla.

Beyoncé ajánlása rövid és kedves volt, ám DJ Khaled nyitó produkciója szintén kivívta a közönség tetszését, amikor Franklin 1967-es átütő sikerszámát, a Respectet játszotta.

Számos forrásból ismeretes, hogy Aretha Franklin súlyos beteg, jelenleg otthon ápolják. 2010-ben kezelést kapott hasnyálmirigyrák miatt, és az azt követő években gyakran volt rosszul - ennek ellenére tovább folytatta koncertjeit.

Legutóbb novemberben lépett fel Elton John AIDS Foundation gáláján New Yorkban.

2017-ben azt nyilatkozta, hogy nyugdíjba vonul és többet már nem turnézik, valamint bejelentette, hogy jó barátaival Stevie Wonderrel, Lionel Richie-vel és Elton Johnnal új albumon dolgozik. Legutóbb 2014-ben jelent meg nagylemeze, Aretha Franklin Sings the Great Diva Classics címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek