Starity

Illegális gyorsulási verseny során életét vesztette egy 8 hónapos várandós kismama és párja

2018. szeptember 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fatális tragédia történt péntek este a Kalifornai állambeli Moreno Valley-ben.

hirdetés
Illegális gyorsulási verseny során életét vesztette egy 8 hónapos várandós kismama és párja
Fotó: GoFundMe

A People magazin nemrég megerősítette a híreket: péntek este egy illegális gyorsulási verseny során autóbaleset történt, melynek következtében elhunyt egy négyfős társaság – köztük egy nyolc hónapos várandós kismama is.

A mindössze 20 éves Airyana Luna vőlegényével, a 21 éves Valentino Ramosszal és két barátjukkal (Rafael Ramirez Espinozával és Polo Najera Perezzel) utazott abban a fehér színű BMW-ben, melynek sofőrje feltehetően fél nyolc körül elvesztette az irányítást a jármű fölött, épületnek ütközött, megpördült a tengelye körül, majd az autópálya másik oldalára sodródott. Espinoza és Perez a baleset következtében kirepültek az autóból, az első gyermekét váró pár azonban a hátsó ülésben ragadtak és a helyszínen meghaltak. A rendőrség jelenleg is keresi azt a fekete Mazdát és egy vélhetően szürke vagy sötét színű Honda Civicet, mellyel az áldozatok versenyeztek.

Ami a kismamát illeti, október 12-ére volt kiírva szülésre, és épp előző hétvégén tartotta meg az Amerikában már hagyománnyá vált babaváró partiját, és egy újabbat szervezett, amikor a tragédia történt.

Airyana és Valentino mindketten nagyon fiatalok voltak, imádták egymást és reményekkel telve vágtak bele közös életükbe. Sajnálatos módon a baleset során két élet rövidre lett vágva, egy harmadiktól pedig elvették annak lehetőségét, hogy kibontakozhasson

– olvasható a szerelmesek családjának megsegítése érdekében létrehozott GoFundMe-oldalon.

A szerelmesek egy hónapon belül szülőkké váltak volna I Fotó: GoFundMe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek