Starity

Megjósolták a tehetségkutatók győzteseit

2010. november 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blikk két jövendőmondót kérdezett a Megasztár 5 és az X-faktor lehetséges első helyezettjeivel kapcsolatban.

hirdetés
Megjósolták a tehetségkutatók győzteseit

Morvay Kendra híres jövendőmondó, emellett Gina Lollobrigida személyi jósnője ezúttal a tehetségkutatók terén jósolt. Gondolkodás nélkül állította:

„A Megasztárt Szíj Melinda nyeri! Ő a legtehetségesebb a maga esendőségével, még úgy is, hogy nem tökéletes a ritmusérzéke. Ő képviseli a hétköznapi embereket, ugyanúgy küszködik az élet nehézségeivel. Az X-Faktor befutója Wolf Kati lesz. Nagyon nagy hangja van! Persze a közönség, a zsűri és a média még rácáfolhatnak a jóslatomra” – mondta magabiztosan.

Plitz Zoltán parapszichológus megjegyezte, hogy ez csak játék, ám ő is kifejezte sajátos véleményét. Szerinte Kökény Attila nyeri a Megasztárt. Úgy véli, Attila igazán furfangos életművész, aki mindig tudja, hogyan kerülhet az élet napos oldalára. Az X-Faktor esetében már nem tudott ilyen egyértelmű kijelentéssel szolgálni. Úgy érzi, Takács Nicolasnak és Vastag Tamásnak is megvan az esélye a győzelemre.

Zoltán minden versenyzőről alkotott jóslatot, ami mindenki számára pozitív, de kifejtette: „Nem biztos, hogy önbeteljesítő lett a jóslat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek