Starity

Gisele Bündchen öngyilkos akart lenni

2018. szeptember 26. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ legmenőbb szupermodelljeként tartják számon, ám Gisele élete mégsem volt mindig olyan tökéletes, mint sokan hiszik.

hirdetés

Gisele Bündchen október 2-án megjelenő, Lessons: My Path to a Meaningful Life címet viselő memoárjában mesélt életének azon sötét, tizenöt évvel ezelőtti szakaszáról, amikor nem látta értelmét a folytatásnak. Elhatározását egy rémes repülőút előzte meg, ami rendszeresen jelentkező pánikrohamokat idézett elő, emellett klausztrofóbia alakult ki nála.

Azt éreztem, hogy véget vethetnék mindennek, ha egyszerűen leugranék az erkélyemről. Nem kéne többé a bezártságtól félnem

– nyilatkozta a modell a People-nek, majd bevallása szerint speciális segítségért folyamodott, orvosa pedig Xanaxot írt fel neki, de nem akart a gyógyszer függője lenni, ezért úgy döntött, alaposan megreformálja étkezési szokásait, jógázni és meditálni kezdett.

Korábban dohányoztam, le-lecsúszott egy üveg bor, illetve három Frappucino naponta, aztán egy nap felhagytam ezekkel a szokásokkal. Azt gondoltam, ha ezek bármennyiben is hozzájárulnak a fájdalmaimhoz, akkor menniük kell.

2005-ben aztán öt év együttjárás után kiadta Leonardo DiCaprio útját és megtalálta önmagát, azóta pedig boldog párkapcsolatban él Tom Bradyvel és gyermekeikkel.

Kívülről tökéletesnek tűnhetnek dolgok, de az embereknek fogalmuk sincs, mi folyik a felszín alatt

– tette hozzá.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek