Starity

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes

2018. október 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves műsorvezető talán még soha nem volt ilyen boldog, mint új párja oldalán.

hirdetés

Demcsák Zsuzsa a Blikknek adott interjújában kendőzetlen őszinteséggel mesélt új párkapcsolatáról, mely hat év után ismét boldogsággal tölti el. Elmondása szerint párját már régóta ismeri, ám mostanáig csak baráti volt a viszonyuk. A férfi kilétét természetesen nem szerette volna felfedni a műsorvezető, csupán annyit árult el róla, hogy korban közel áll hozzá és nem a média területén, hanem külföldön dolgozik. Zsuzsa bevallása szerint a távkapcsolatnak egyelőre csak a derűs oldalát tapasztalta meg, de a jövőben szívesen élne együtt kedvesével.

Hétköznaponként is órákat beszélgetünk telefonon, tervezgetjük a hét végi közös programokat. Pénteken már minden mozzanatát úgy tervezzük a hét végének, hogy mi is és a gyerekeink is minél többet tudjanak együtt lenni. Az a lényeg, hogy végre úgy élünk, mint egy igazi család, ami mindig is nagyon hiányzott nekem. Szerencsére a gyerekeink is elfogadták és szeretik egymást

– magyarázta Zsuzsa, majd hozzátette, társa oldalán végre igazi nőnek érezheti magát.

Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én „szolgáltam ki”. Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek