Starity

Ariana Grande úgy éri, az univerzum összefogott ellene

2018. november 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem tagadja: igen nehéz időszak áll mögötte és még nem látja a végét.

hirdetés

Ariana Grande áprilisban jelentette meg No Tears Left To Cry című kislemezét, amikor úgy érezte, nincs már több elsiratásra váró könnye, ám azóta kiderült számára, hogy tévedett – méghozzá sokszorosan. Az azóta eltelt hónapokban ugyanis elveszítette volt kedvesét, Mac Millert, ráadásul kútba esett Pete Davidsonnal tervezett esküvője is.

Emlékeztek, amikor azt mondtam, nincs több elsiratásra váró könnyem? Ekkor az univerzum úgy volt vele, hogy HAAAAAAAAA ribanc, csak gondolod!

– írta a Twitteren a barna hajú szépség.

Ha a fenti magánéleti kavalkád nem lett volna elég, idén kénytelen volt újraélni a tavaly májusban történt manchesteri katasztrófát is, amikor is egy öngyilkos merénylő bombát robbantott koncertjén, ami 22 embert ölt meg.

Rajongói nem győzik támogatásukról biztosítani Arianát, aki véleményük szerint nagyon erős, máskülönben el sem bírna ennyi veszteséget. Szeptemberben aztán betelt a pohár: Grande bejelentette, hogy visszavonul egy kicsit a nyilvánosságtól, hogy lelki sebei begyógyításán dolgozzon – még az Emmy-díjátadón való fellépését is lemondta. Mostanra visszatért a stúdióba és következő stúdióalbumán dolgozik, és ha valamiben, akkor abban biztosak lehetünk, hogy akad most témája bőven, amiről írjon...

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek