Starity

Perrie Edwards férjhez ment?

2018. november 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix énekesnője nemrég sokat mondó bejegyzést tett közzé az Instagram Story részlegében.

hirdetés

Perrie Edwards 2016 novemberében kezdett randevúzni Alex Oxlade-Chamberlainnel és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Az énekesnő nemrég megosztotta az Instagramon, hogy párja anyukája, Wendy már el is küldte neki előkarácsonyi ajándékát, egy 150 font (~ 54 ezer forint) értékű, luxuskozmetikumokat tartalmazó adventi naptár képében. A poszthoz azt fűzte Perrie, hogy Ezért az én anyósom a legjobb / legcukibb a világon! Egyenesen IMÁDOM őt!, ezzel pedig okot adott a találgatásokra, miszerint Alexszel összekötötték az életüket.

Fotó: Instagram (Story) / Perrie Edwards

A rajongók szinte megőrültek az esetleges esküvő hírétől, többen is úgy fogalmaztak, hogy az énekesnő már igazán megérdemli a boldogságot és minden bizonnyal meseszép menyasszony volt, ám Perrie sajtóképviselője hamar tiszta vizet öntött a pohárba, amikor úgy nyilatkozott, hogy

Alex és Perrie nem házasodtak össze.

Fotó: Instagram / Perrie Edwards

Az esetleges esküvő híre azért is lelkesítette fel Edwards fanatikusait, mert a szőke szépség már korábban is tervezte a férjhez menést, de tervei füstbe mentek, amikor akkori vőlegénye, Zayn Malik SMS-ben szakított vele, majd arra kérte őt, költözzön ki londoni luxuslakásukból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek