Starity

Ilyen volt Miley Cyrus és Liam Hemsworth nászútja

2019. január 05. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal az esküvőjüket követően, nászútra utazott a szerelmespár. Amilyen nagy volt a titkolózás az esküvő körül, annál nyitottabbak voltak a nászút kapcsán.

hirdetés

Miley Cyrus / Instagram

Tenesse-i otthonukat felidézve a havas Montanában tartották a nászútjukat a sztárok. Miley Cyrushoz és Liam Hemsworth-höz csatlakozott Liam családja is. A sztárpár az Instagram-oldalukon engedett betekintést nyerni a rajongók számára.

Elnézve a képeket a házaspár nagy szerelemben lép be a 2019-es évbe. Az újévet ábrázoló héliumos lufik alatt váltanak szenvedélyes csókot.

Fotó: Elsa Pataky / Instagram
Fotó: Elsa Pataky / Instagram

A képek arról tanúskodnak, hogy a sípályát már csak az ifjú pár hódította meg, a Liam család idősebb tagjai inkább pihenéssel töltötték az időt.

A későbbiekben Miley új sógora, Chris Hemsworth osztotta meg, hogy mennyire élvezik a havat a feleségével Elsa Patakyval, aki egyébként magyar felmenőkkel rendelkezik. Ezt követően Liam másik bátyja, Luke Hemsworth is síruhát húzott feleségével Samanthával, majd csatlakozott a párhoz, biztosítva őket a szeretetükről.

Fotó: Elsa és Luke/Instagram

Via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek