Starity

Új előzetes érkezett az élőszereplős Aladdinhoz! Szétszedik a rajongók a Dzsinit alakító Will Smith-t

2019. február 11. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2019-es Grammy-gálán került bemutatásra az 1992-es klasszikus feldolgozásának legújabb előzetese.

hirdetés
Új előzetes érkezett az élőszereplős Aladdinhoz! Szétszedik a rajongók a Dzsinit alakító Will Smith-t
Fotó: Disney Enterprises Inc.

Rengetegen várják, hogy végre a mozikba kerüljön az élőszereplős Aladdin, ám sokan máris csalódottságuknak adtak hangot, miután nemrég szembesültek a film legújabb trailerével, melyben végre vethetünk egy pillantást a Will Smith által életre keltett Dzsinire is. Egyesek szerint ugyanis a CGI-jal felturbózott karakter egyenesen ijesztő, mások ezzel szemben úgy vélik, elhamarakodott dolog volna véleményt formálni azelőtt, hogy látták volna a filmet, elvégre a színésznek egy olyan legendás kollégájához kell felérnie, mint a néhai Robin Williams, aki annak idején hangját kölcsönözte a karakternek.

Fotó: Twitter (screenshot)
Fotó: Twitter (screenshot)
Fotó: Twitter (screenshot)

Nagy félelmem volt átvenni Dzsini szerepét Robin Williams után, de megtaláltam a módját annak, hogy lerójam a tiszteletemet előtte. Ez a dolgom, tudod? Azt hiszem, az emberek imádni fogják!

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Smith, aki élete eddigi legnagyobb filmkészítési élményeként írta le az Aladdin forgatását és már nagyon várja, hogy a történet ismét meghódítsa a nézőket.

via E! Online, BBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek