Starity

Öngyilkos lett Keith Flint, a Prodigy frontembere

2019. március 04. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

49 éves korában hunyt el a legendás énekes, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Firestarter vagy a Breathe.

hirdetés

Legmélyebb sokkunkban szomorúan tudatjuk, hogy testvérünk és legjobb barátunk, Keith Flint eltávozott. Igazi úttörő volt, újító, egy legenda. Mindörökké hiányozni fog. Hálásan köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok valamennyi érintett magánéletét ebben az időszakban

– olvasható a Prodigy által kiadott közleményben.

A The Telegraph értesülései szerint ma reggel, essexi idő szerint 8 óra 10 perckor értesítették a rendőrséget, de amikor a hatóságiak a helyszínre értek, az énekes már halott volt. Az idegenkezűséget szinte teljesen kizártnak tartják az ügyben, de bővebb információ majd csak a boncolás elvégzése után várható. Liam Howlett billentyűs ráadásul megerősítette, hogy zenésztársa öngyilkos lett, annak részleteit azonban nem kívánta megosztani a nyilvánossággal.

A hírek igazak. Alig hiszem el, hogy ezt mondom, de testvérünk, Keith maga vette el az életét a hétvége során. Sokkos állapotban vagyok, kib***ottul dühöngök, zavart vagyok és összetört a szívem. Nyugodj békében, testvérem

– írta a zenész.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek