Starity

Kaley Cuoco eredetileg meg sem kapta Penny szerepét – ezzel az indokkal utasították el

2019. március 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sok színésznő mondhatja el magáról, hogy több, mint egy évtized óta alakítja ugyanazt a karaktert, akinek a szerepét eredetileg meg sem kapta...

hirdetés

Korára való tekintettel utasították el Cuocót annak idején I Fotó: CBS

Az Agymenők a kezdeti tervek szerint egészen másfajta műsor lett volna, mint amilyenné mostanra vált. Az eredeti tervek között Penny még csak nem is szerepelt, helyette egy Katie nevű lány lett volna a női főszereplő, akit Amanda Walsh alakított, ám a készítők az utolsó pillanatban meggondolták magukat.

Az első pilotban Penny (eredetileg Katie) nem úgy tűnt fel, mint a mondásokban szereplő szomszéd lány típus. Ez nem az őt alakító színésznő hibája volt, sokkal inkább a karakter önteltségéé. Szerencsére a CBS Entertainment akkori elnöke, Nina Tassler belátta, valaki különlegessel van dolgunk és azt mondta, Fussunk neki újra!.

– elevenítette fel a történteket Peter Roth, a Warner Bros. Television Group tartalmakért felelős elnöke a TV Insidernek.

Először meg sem kaptam Katie szerepét. Túl fiatalnak találtak, amit imádok hangoztatni, mert ma már nem mondhatom el ezt magamról. Egy évvel később aztán hallottam, hogy újraforgatják az Agymenőket és elhívtak egy felolvasásra, akkor már Penny szerepéért

– magyarázta a karaktert megformáló Kaley Cuoco.

A sorozat jelenleg 12. és egyben utolsó évadánál tart – az egyórás finálé május 16-án kerül majd képernyőre.

A színésznő immár 12 éve alakítja Pennyt I Fotó: CBS

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek