Starity

Őrület! Ennyi a nettó vagyona a Kardashian-Jenner család tagjainak

2019. március 24. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2007 óta a köztudatban van a család a Keeping Up with the Kardashians című realitynek köszönhetően.

hirdetés

Bár minden bizonnyal saját sorozatukkal is jól keresnek Kardashian-Jennerék, ám mellette több lábon állnak, vállalkozásaik vannak és ha nem is ők a legokosabb hírességek Hollywoodban, bizony egyiküket sem ejtették a fejére – pontosan tudják, hogyan sokszorozzák meg a pénzüket. Cikkünkben megmutatjuk, mennyi a família tagjainak nettó vagyona és azt is eláruljuk, mivel tettek szert arra.

Kylie Jenner – 1 milliárd dollár

Mivel kereste meg? Kylie 2015 őszén alapította meg a Kylie Cosmetics névre hallgató cégét, mely alatt saját nevével fémjelzett kozmetikai termékeit dobja piacra. A cég világszerte kiszállít, egyedüli tulajdonosa Kylie, aki önálló keresetét forgatta a bizniszbe, örökségéhez hozzá sem nyúlt, amikor belevágott a munkába, ma pedig ő a világ legfiatalabb olyan dollármilliárdosa, aki önerőből tett szert vagyonára.

Kim Kardashian – 350 millió dollár

Mivel kereste meg? Sokáig ő volt a család leghíresebb és legtehetősebb tagja, vagyonát pedig egyrészt a KUWTK című szériában játszott szerepének, szépségápolási termékcsaládjának, parfümkollekciójának, mobilos applikációjának és különböző márkákkal kötött együttműködéseinek köszönheti.

Caitlyn Jenner – 100 millió dollár

Mivel kereste meg? A KUWTK mellett neki saját sorozata van I Am Cait címmel, melyek ugyancsak jól hoztak a konyhájára, emellett előszeretettel vállal nyilvános beszédeket különböző rendezvényeken, valamint egyéb megbízásokat különböző márkák jóvoltából.

Kris Jenner – 60 millió dollár

Mivel kereste meg? Bevétele nagy részét a gyerekei bevételéből csípi le, hiszen ő a hivatalos menedzserük, emellett az executive producere a családjukról szóló valóságshow-nak is, ami szép összeget hoz havi rendszerességgel a számára.

Khloe Kardashian – 40 millió dollár

Mivel kereste meg? Részben a KUWTK-nak köszönheti bevételét, másrészt pedig Good American elnevezésű ruházati márkájának. 2016-ban az E! szerződést kötött vete egy talk show-ra, ami a Kocktails with Khloe címet viselte, ám nem bizonyult túl hosszú életűnek a széria.

Kourtney Kardashian – 35 millió dollár

Mivel kereste meg? Feltételezhetően összvagyona a KUWTK-nak tudható be, mely sorozatnak nemcsak sztárja, hanem producere is.

Kendall Jenner – 18 millió dollár

Mivel kereste meg? Korábban bár nagy reménységnek tartották őt a modellszakmában, mégsem tett szert akkora hírnévre, mint az várható volt, ennek ellenére rendszeresen foglalkoztatják, bevételei nagy részét azoknak a márkáknak köszönheti, melyek alkalmazzák őt kifutóikon és kampányaikban.

Rob Kardashian – 10 millió dollár

Mivel kereste meg? Azoknak a szériáknak köszönhetően tart ott, ahol, melyekben feltűnik – ide értve a KUWTK-t, illetve a Rob & Chynát –, emellett bevétele van saját, Arthur George névre keresztelt zoknikollekciójából is.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek