Starity

Ő Irina Shayk édesanyja – fotók

2019. június 25. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves szupermodell mostanában igencsak elfoglalt, ám ennek ellenére is talált időt arra, hogy anyukájával töltsön egy napot.

hirdetés

Irina Shaykra minden bizonnyal ráfér a kikapcsolódás, hiszen a közelmúltban szakított párjával, Bradley Cooperrel, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ezentúl nagyrészt egyedül kell helytállnia kétéves lánya, Lea De Seine mellett. A fentiek fényében nem csoda, ha a barna hajú szépség úgy érezte, muszáj kicsit kiszellőztetnie a fejét, így nyakába vette New York városát édesanyja, Olga Shaykhlislamova társaságában.

Az anya-lánya programra mindketten kényelmes szerelésben érkeztek: Irina fekete croptopot viselt farmerral és bakanccsal, Olga pedig bő szabású fekete felsőt fehér nadrággal és magassarkú szandállal. A róluk készült lesifotókat elnézve remekül múlatták az időt és rögtön feltűnik, Irina arcának vonásai mennyire hasonlítanak Olgáiéra.

A fotókat ide kattintva nézheted meg.

Fotó: Instagram / Irina Shayk

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek